Woningontruiming Arnhem

 

Woningontruiming Arnhem

 

Woningontruiming Arnhem ontruimt woning en bedrijfspanden voor zowel particulieren als voor bedrijven en zorginstellingen. Vaak komt het voor dat we nabestaanden ondersteunen als een dierbare is overleden, als de familie hun dierbare spullen en herinneringen meegenomen hebben ruimen wij de rest van de woning leeg. Wij zijn erin gespecialiseerd om de woning conform verhuurder bezemschoon op te leveren.

 

Onze diensten die wij u kunnen aanbieden zijn een woning bezemschoon opleveren, wij regelen alles van A tot Z voor u. Wij hanteren een totaal concept, woning leegruimen, vloerbedekking verwijderen, lampen demonteren en voorzien van kroonstenen, spijkers schroeven en pluggen worden verwijderd en de boor gaten worden gedicht met muur vuller.

 

Onze werkwijze is als volgt. Op het moment dat u contact met ons opneemt spreken we samen af in de desbetreffende woning, samen met u gaan we de werkzaamheden bespreken die nodig zijn voor een goede oplevering aan de verhuurder. De inboedel die er staat proberen wij zoveel mogelijk te herplaatsen, goederen die veiling waardig zijn kunnen wij voor u laten veilen of aanbieden bij een opkoper.

 

We zijn begonnen met woningontruiming Arnhem, inmiddels is ons werkgebied heel Gelderland geworden, dit komt mede door de goede mond tot mond reclame van onze opdrachtgevers die uit ervaring met ons bedrijf kunnen spreken. Wij proberen altijd een ideale prijs kwaliteit verhouding te bieden.

 

Woningontruiming Arnhem heeft een breed netwerk van goede doelen opgebouwd, van boeken, kleding, geloof artikelen tot oude eiken meubels aan toe kunnen wij een 2de kans geven. Het voordeel voor u is hierdoor groot. Alles wat wij een herbestemming kunnen geven hoeft niet richting de plaatselijke milieustraat dit scheet de klant enorm in de onkosten.

 

Extra diensten van Woningontruiming Arnhem zijn onder anderen behang verwijderen, schilderen en witten, oude verwijderde deuren terug plaatsen, niet steunende wanden verwijderen, ontmantelde hennep plantage ruimen en tuinieren. Zoals u leest kunnen wij u een breed scala van diensten aanbieden.

 

Vrijblijvende en deskundige prijsopgave op maat ontvangen ? Aarzel niet en neem spoedig contact met ons op. Wij zijn graag uw helpende hand bij elke situatie! Bel 0637204115